Lieliskadavana.lv lapa izmanto četrus galvenos sīkfailu veidus.
Turpinot pārlūkot, Tu piekrīti obligātajiem sīkfailiem. Tu vari arī piekrist citu sīkfailu izmantošanai. Datu pārzinis UAB "Gera dovana". Tu vari mainīt vai atjaunināt savas izvēles šeit Privātuma politika.
Apstiprināt izvēlētos
4.7 vērtējums (vairāk nekā 4000 atsauksmes) Bezmaksas maiņa un piegāde Derīgs 12 mēnešus. Uzņēmumiem B.U.J. Tirdzniecības vietas Palīdzība
Pašapkalpošanās
Izlase

Intervija par bruņutransportieri „FV432”

2024-06-12

Intervija par bruņutransportieri „FV432”

Sajust vēstures elpu un ekstrēmas sajūtas vienā piedzīvojumā – tieši tāds ir “GAB Group” unikālais piedāvājumus, nodrošinot izklaides braucienus ar Lielbritānijas armijas bruņutransportieri “FV432”. Šis demilitarizētais transportlīdzeklis, kas izmantots kājnieku pārvadāšanai un redzams filmās, nodrošina drošu un aizraujošu izklaidi gan individuāliem piedzīvojumu meklētājiem, gan grupām – vecpuišu un vecmeitu ballītēs, komandas saliedēšanas pasākumos un arī dzimšanas dienās. Atklājiet stāstu, kas ir pamatā šim neparastajam izklaides veidam, kurā ar mums dalās bruņutransportiera saimnieks, Nacionālo bruņoto spēku rezerves dižkareivis Gints Alksnis-Bensons.

 

Cik sen un kā Jums radās tik oriģināla ideja – piedāvāt braucienus ar bruņutransportieri kā izklaides formātu?

Šī ideja radās pamazām – sākumā vizināju savus draugus un paziņas. Laikam ritot, radās ideja, ka bruņutransportieri varētu pārbūvēt un pielāgot cilvēku vizināšanai. Veicu pārbūves darbus, lai cilvēkiem nodrošinātu interesantāku pieredzi un būtu ērtāk stāvēt un baudīt braucienu tā visā krāšņumā! Bruņu auto pasažieri tagad patiešām var izbaudīt un sajust ūdens šļakatas, putekļus un vēju visā tā krāšņumā.

 

Kāds bija tanka iegādes process un cik viegli to bija nogādāt Latvijā?

Bruņutransportieri pēc iegādes Latvijā nogādāja tā iepriekšējais īpašnieks – tas bija 2007.gadā pēc Irākas kara, savukārt manā īpašumā tas nonāca 2024. gada 2. februārī.

 

Raksturojiet auditoriju – jaunieši, pieredzes bagāti vīri vai varbūt daiļā dzimuma pārstāves – kam visvairāk interesē izbrauciens ar šo netipisko transportlīdzekli?

Lai gan var šķist interesanti, bet daiļā dzimuma pārstāves ir ļoti ieinteresētas braukt ar šo netipisko transporta līdzekli. Auditorija ir dažāda – braucieniem ar bruņu auto piesakās gan jaunieši, gan vīri gados, gan, kā jau minēju, arī dāmas.

Kurš no pasākuma formātiem – vecpuišu un vecmeitu ballīte, komandas saliedēšana, dzimšanas diena vai cita veida izklaide braucienā ar bruņutransportieri piesaista vislielāko interesi?

Vislielāko interesi par braucienu ar bruņutransportieri izrāda cilvēki, kas meklē iespējas izmēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Piemēram, sajust kārtīgu adrenalīna devu un izbaudīt ekstrēmas sajūtas gan lietus laikā, gan salā. Visvairāk šo piedāvājumu izmantojuši un pie manis nonākušas plašākas ģimenes, sākot no 5 cilvēkiem. Arī vecpuišu ballītes formāts, iekļaujot izklaidi izbraukt ar bruņu auto, ir ļoti populārs, bet vecmeitu ballītes pagaidām nācies uzņemt 2 reizes.

 

Kādas atsauksmes Jūs saņemat visbiežāk no braucējiem pasākuma noslēgumā?

Ja no sākuma cilvēki izskatās apjukuši un mulstoši uzdod jautājumu, vai bruņutransportieris vispār “pieleks”, vai arī būs jāiestumj… Pēc brauciena cilvēki ir šokēti par to, kādu ātrumu šis bruņutransportieris spēj triecoties sasniegt, un izbraukt cauri dziļiem dubļiem. Nereti pēc brauciena ar bruņu auto cilvēki tā kā “eksplodē” – emocijas virmo, viņi atveras un sāk vairāk runāt. Domāju, tas ir adrenalīna un piedzīvojuma iespaidā.

 

 

Vai laika gaitā ir nācies kaut ko mainīt savā piedāvājumā, lai pielāgotos auditorijas vēlmēm, vai arī pašu cilvēku interesēs ir notikušas izmaiņas?

Pirms uzsāku braucienu, vienmēr no klientiem noskaidroju, kādu pieredzi viņi meklē – vai viņiem patīk asas un ekstrēmas izjūtas. Pēc tā es vados, pa kuru trasi es braukšu, attiecīgi pielāgojos cilvēkiem un viņu vēlmēm.

 

Cik lielā grupā var vienlaicīgi sakāpt šajā bruņu auto un doties braucienā?

Maksimālais cilvēku skaits, ko esmu vedis bruņutransportierī “FV432” vienā braucienā, ir 10 cilvēku.

 

Ko cilvēki var sagaidīt no brauciena bruņutransportierī un ar kādiem īpašiem apstākļiem ir jārēķinās?

Pavisam noteikti jārēķinās ar asām un ekstrēmām izjūtām! Jārēķinās ar laika apstākļiem – gaisa temperatūru, nokrišņiem, vēju, jo es ar šo visurgājēju braucu jebkuros laika apstākļos – piedāvājumā ir arī brauciens ar bruņutransportieri naktī, ja klients meklē iespēju izbaudīt vēl ekstrēmākas izjūtas.

 

Vai braucienā ar tanku jāievēro kādi īpaši drošības pasākumi un kā Jūs palīdzat to nodrošināt?

Dodoties piedzīvojumā ar bruņutransportieri, pasažieri nedrīkst būt alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē. Jāseko maniem norādījumiem par drošības ievērošanu – stingri jāturas, jālieto aušu aizbāžņi, kurus nodrošinu un brilles, kuras tiek nodrošinātas. Ja kādam pasažierim pēkšņi paliek slikti, tad ziņu nodod tālāk, uzsitot viens otram pa plecu, līdz uzsit šoferim–vadītājam pa plecu. Tad apstājamies un nepieciešamības gadījumā risinu situāciju. Drošība pirmajā vietā!

 

Vai konkrētais “GAB Group” bruņutransportieris pirms nonākšanas Jūsu īpašumā ir pabijis “īstās cīņās” vai arī ir citi interesanti fakti, ko atklāt par šīs tehnikas vēsturi?

Šis konkrētais bruņutransportieris “FV432” ir pabijis Irākas karā, tā degvielas bākas bija pilnas ar Irākas smiltīm!

 

Vai Jums ir nākotnes attīstības plāni jauniem piedāvājumiem, ar kuriem varat padalīties?

Man noteikti ir padomā iegādāties vēl ekstrēmāku militāro tehnikas vienību, bet pagaidām šo ieceri paturēšu nākotnes plāniem.

Atpakaļ